Help onze patiënten
Nieuws
Nieuwsbrief
2024/1
is gepubliceerd.
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Tussenpersonen

>> Informatie >> Financieel beheer >> Bestuur >> Adviseurs
Het is nodig, dat er in Indonesië tussenpersonen zijn om het contact met de Stichting te onderhouden. Ook als er moeilijkheden zijn, moet het prettig zijn voor de patiënten om iemand vlakbij te hebben, op wie teruggevallen kan worden.

Suster Dwina CB

Zij is eveneens een zuster uit de congregatie Sisters of Charity of St. Charles Borromeo (Zusters Onder de Bogen). Tot februari 2018 was zij onze tussenpersoon in Jakarta. Zij werkte daar bij de scholenorganisatie van de congregatie, Tarakanita. Zij onderhield het contact tussen Burung Manyar en Kamal. Zij verzorgde de intake van Ibu Sri Rahmi. Momenteel is zij geplaatst in het moederklooster in Maastricht.

Suster Yeni CB

In januari 2018 werd Sr. Dwina opgevolgd door Sr. Yeni. Zij werkt eveneens bij Tarakanita in Jakarta. Zij onderhield tot september 2020 voor de stichting het contact met Ibu Sri Rahmi en met Kamal.

Sisil

Sisil is secretaresse bij Tarakanita in Jakarta. Zij verzorgt alle financiële transacties voor ons met Ibu Sri Rahmi, evenals de rapportage daarover naar ons toe. Inmiddels is zij vanaf september 2020 ook contactpersoon voor Ibu Sri Rhami en voor Kamal.

Dr. Rubin Surachno Gondodiputro

In Bandung was Dr. Rubin tot zijn overlijden in september 2020 onze adviseur en  tussenpersoon. Hij heeft de stichting als nefroloog jarenlang voorzien van waardevolle adviezen en was een goede vriend van Jef Schaap.

>> Naar boven