Bahasa Indonesia
Laatste nieuws
Nieuwsbrief
mei 2020
is verschenen
Help onze patiënten
ANBI-informatie
Volg ons

Tussenpersonen

>> Informatie >> Financieel beheer >> Bestuur >> Adviseurs
Het is nodig, dat er in Indonesië tussenpersonen zijn om het contact met de Stichting te onderhouden. Ook als er moeilijkheden zijn, moet het prettig zijn voor de patiënten om iemand vlakbij te hebben, op wie teruggevallen kan worden.
Suster Mijnardien CB

Zij was onze tussenpersoon in Yogyakarta was vanaf het eerste uur tot haar overlijden op 22 juli 2007. Zij was een missiezuster uit de congregatie Sisters of Charity of St. Charles Borromeo (Zusters Onder de Bogen) uit Maastricht en woonde in het klooster Santa Anna van de zusters in ruste in Yogyakarta. Een opvolgster bleek niet meer nodig te zijn. Het contact met de patiënten in Yogya wordt onderhouden via e-mail en Facebook.

Suster Dwina CB

Zij is eveneens een zuster uit de congregatie Sisters of Charity of St. Charles Borromeo (Zusters Onder de Bogen). Tot februari 2018 was zij onze tussenpersoon in Jakarta. Zij werkte daar bij de scholenorganisatie van de congregatie, Tarakanita. Zij onderhield het contact tussen Burung Manyar en Kamal. Zij verzorgde de intake van Ibu Sri Rahmi. Momenteel is zij geplaatst in het moederklooster in Maastricht.

Suster Yeni CB

In januari 2018 werd Sr. Dwina opgevolgd door Sr. Yeni. Zij werkt eveneens bij Tarakanita in Jakarta. Zij onderhoudt het contact met Ibu Sri Rahmi en Kamal.

Sisil

Sisil is secretaresse bij Tarakanita in Jakarta. Zij verzorgt alle financiële transacties voor ons met Ibu Sri Rahmi evenals de rapportage daarover naar ons toe.

Dr. Rubin Surachno Gondodiputro

In Bandung is onze adviseur Dr. Rubin tevens tussenpersoon. Hij spreekt en schrijft goed Nederlands, zodat ingewikkelder kwesties aan hem goed uit te leggen zijn. Indien nodig neemt hij per telefoon of e-mail contact op met onze patiënten.

>> Naar boven