Help onze patiënten
Nieuws
Nieuwsbrief
2023-2
is gepubliceerd.
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Bulletin 8, september 2013

    >> Nieuwsbrieven
 
Untuk yang tidak berbahasa Bahasa Belanda: ma’afkan kami, teksnya dalam Bahasa Belanda saja.
 
Bulletin september 2013
       
Stichting BURUNG MANYAR
 
Korte nieuwsflitsen
 
Online shoppen = gratis doneren
   
         
  * Onverwachte grote gift: een donateur vroeg voor haar vijftigste verjaardag als cadeau alleen maar giften voor onze stichting. Een groot gebaar dat wij buitengewoon waarderen.    
  * Ary Krisnawati: zij kreeg onvoorzien een groot probleem, toen de verzekering voor minder draagkrachtigen plotseling slechts een basisbedrag voor hemodialyse ging uitkeren en ze moest gaan bijbetalen. Haar eigen middelen waren volledig uitgeput. Gelukkig konden we met de hierboven genoemde gift haar extra steun toezeggen tot januari 2014. Dan wordt waarschijnlijk het hele verzekeringssysteem in Indonesië gewijzigd en bekijken we de kwestie opnieuw.    
  * Muhammad: zijn zoon Rasya werd op 1 september één jaar. Muhammad heeft een studiebeurs verworven om aan de Universitas Indonesia een post graduate studie rechten te gaan studeren en zo verder te bouwen aan zijn toekomst.    
  * Kamal: op 8 augustus werd zijn dochter Osa één jaar. De laatste medische controle bij Dr. Mukidjam had een positief resultaat.    
  * Dr. Mukidjam: over twee weken heeft het bestuur een ontmoeting in Amsterdam met Dr. Mukidjam en zijn vrouw Linda.    
  * Sponsoring en donaties: verzoeken tot sponsoring beginnen resultaat af te werpen. Met vertrouwen zetten we ons beleid voort een continuïteitsfonds op te bouwen om hulp op de lange termijn te garanderen.
Maar voor de dagelijkse hulp aan onze patiënten van dit moment hebben we voornamelijk structurele steun nodig van donateurs. Wie nog geen donateur is, nodigen we uit dit te worden. Wie nog niet structureel doneert, nodigen we uit te overwegen per maand/jaar een vast bedrag te gaan doneren. De diverse mogelijkheden tot doneren zijn op de website te vinden.
   
  * Caroline Due: voor haar heeft het bestuur bemiddeld om een studiebeurs verpleegkunde te krijgen. Ze doet op dit moment haar laatste examens. Daarna gaat ze verder met een masteropleiding. Voor die opleiding is de sponsoring al voor de helft rond.    
         
  Ary (links) ontmoet vrienden uit een Facebookgroep van Indonesische nierpatiënten    
     
       
  In het najaar zal de tweede nieuwsbrief van dit jaar verschijnen met uitgebreider informatie
over wat er passeert in
Stichting BURUNG MANYAR.
 
Met een vriendelijke groet,
het bestuur
   
           
     
>> naar boven