Help onze patiënten
Nieuws
Nieuwsbrief
2024/1
is gepubliceerd.
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Bulletin 29, maart 2020

    >> Nieuwsbrieven
 
Bulletin maart 2020        
Stichting BURUNG MANYAR    

Goed nieuws

Kamal

   
         
  Goed nieuws in moeilijke tijden.
In februari/maart heeft Jef Schaap een werkbezoek aan Indonesië gemaakt. Hij heeft alle patiënten, artsen, adviseurs en tussenpersonen ontmoet. Met alle patiënten gaat het goed, hun gezondheidstoestand is stabiel en heel acceptabel. Met ieder zijn er nieuwe afspraken en regelingen voor de komende tijd gemaakt. In Yogyakarta zijn afspraken gemaakt om te onderzoeken of in samenwerking tussen de staf van het ziekenhuis Dr. Sardjito, patiënten en Stichting Burung Manyar informatieve en educatieve, preventiebevorderende projecten te ontwikkelen en uit te voeren zijn. Misschien zijn er ook mogelijkheden in Bandung.
De uitbraak van het Coronavirus heeft ook in Indonesië veel openbare activiteiten lamgelegd. Onze plannen staan daardoor op dit moment in de wacht. Onze patiënten, hun gezinnen en familie zijn tot op heden niet besmet door het virus en ze proberen zo te blijven door te leven volgens voorschriften die hier ook gelden.
Meer informatie komt in een nieuwsbrief die verschijnt na de bestuurs-vergadering in de eerste week van mei, mogelijk een videovergadering.
Het bestuur wenst iedereen in de komende tijd veel sterkte, wijsheid, voorzichtigheid en een goede gezondheid toe. Blijf zo veel mogelijk thuis en blijf op afstand.
   
       
 

Kamal met zoon Bagja

   
         
 

Ibu Sri Rahmi

Het bestuur:
Jan van Daal
Diana Asti
Jeanette van Oostrum
Jef Schaap

Muhammad

   
           
       
Deze mail ontvangt u omdat u donateur van Stichting Burung Manyar bent, betrokken bent bij het werk van de stichting of in het verleden op enigerlei wijze contact met ons hebt gehad en interesse in ons werk hebt getoond. Wij hopen u in de toekomst te mogen blijven informeren over ons werk. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze mailing door ons dat in een mailtje te laten weten.
De website van Stichting Burung Manyar plaatst geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens.
     
>> naar boven