Help onze patiënten
Nieuws
Nieuwsbrief
2024/1
is gepubliceerd.
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Bulletin 28, december 2019

>> Nieuwsbrieven
Bulletin december 2019
Stichting BURUNG MANYAR

Eindejaarswens 2019

Kamal

* Na de nieuwsbrief van september is er op dit moment geen belangrijke nieuwe informatie. Het gaat onze patiënten redelijk goed. Daaraan hebben alle donateurs hun deel bijgedragen en daar zijn wij bijzonder dankbaar voor.
In februari 2020 brengt Jef Schaap weer een werkbezoek aan Indonesië om alle patiënten en andere betrokkenen bij het werk van de stichting te bezoeken. Daarna kunt u weer een nieuwsbrief verwachten over de meest actuele situatie.
* De website van Burung Manyar is enige tijd onvindbaar geweest door een probleem bij de voormalige beheerder. Sinds een week is hij weer online.
* Het bestuur wenst u allen een heel goed kerstfeest en een nieuw jaar waarin u dat kunt realiseren wat u wenselijk vindt.

Ibu Sri Rahmi

Het bestuur:
 
Jan van Daal
Diana Asti
Jeanette van Oostrum
Jef Schaap

Muhammad

Deze mail ontvangt u omdat u donateur van Stichting Burung Manyar bent, betrokken bent bij het werk van de stichting of in het verleden op enigerlei wijze contact met ons hebt gehad en interesse in ons werk hebt getoond. Wij hopen u in de toekomst te mogen blijven informeren over ons werk. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze mailing door ons dat in een mailtje te laten weten.
De website van Stichting Burung Manyar plaatst geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens.
>> naar boven