Help onze patiƫnten
Nieuws
Nieuwsbrief
2024/1
is gepubliceerd.
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Bulletin 16, augustus 2015

>> Nieuwsbrieven
Untuk yang berbahasa Bahasa Indonesia: ma’afkan kami, teksnya dalam Bahasa Belanda saja.
For English speaking visitors, we are sorry, the text is only in Dutch.
Bulletin augustus 2015
Stichting BURUNG MANYAR
 

Jaarrekening 2014

* Jaarrekening. Door overstelpende drukte is onze administrateur dit jaar pas na de zomervakantie in staat geweest de jaarrekening 2014 op te stellen. Het overzicht is intussen door het bestuur goedgekeurd en op onze website geplaatst.
* Sponsoring project op Flores. Het bestuur heeft contact opgenomen met het bestuur van de Stichting/Yayasan Karunia, waarvan de oprichtster en bestuurslid Jeanette van Oostrum op Flores woont en werkt. Deze stichting is o.a. actief op het gebied van kraamvrouwenzorg en preventie en bestrijding van malaria en lepra. Dat laatste ook op het eiland Sumba. In overleg zal een project bepaald worden dat gesponsord gaat worden met het bedrag dat overschoot na de financiering van de studie verpleegkunde van Caroline Due, Bajawa, Flores.
* Keurmerken. In de wereld van de keurmerken voor goede doelenorganisaties zijn verschuivingen aan de gang die zorgen baren. Nu de oorspronkelijk onafhankelijke Nationale Goede Doelen Test commercieel is geworden en zich is gaan beperken tot alleen maar organisaties die aangesloten zijn bij het CBF lijkt er een monopolievorming op gang gekomen te zijn die ten koste gaat van de onafhankelijkheid, waarbij veel betrouwbare kleinere organisaties buiten gesloten worden. Ook de privacy van de donateurs is daardoor in het geding gekomen. Het bestuur volgt de ontwikkelingen zo alert mogelijk. Over deze kwestie is meer te lezen op onze website.
* Gratis sponsoren. Bezoek de SponsorKliks en sponsor Burung Manyar gratis! Als u iets koopt bij grote firma’s als Zalando, KLM, Bol.com, HEMA, V&D en heel veel andere, ontvangt Burung Manyar een commissie terwijl u niets meer betaalt dan elders.
Op dezelfde wijze kunt u hotels en B&B in de gehele wereld boeken via BookDifferent.
Shop via de speciale pagina op onze website. Het kost u geen cent extra, maar levert wel echte euro’s op voor Burung Manyar.
Wij wensen u een goede voortzetting van deze zomer toe,

het bestuur

>> naar boven