Help onze patiënten
Laatste nieuws
Nieuwsbrief
2021-2
is verschenen
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Andere patiënten

>> Doneren >> Sponsoren

Andere patiënten

Ibu Sri Rahmani Wulandari woont in Jakarta Timur met haar man Bapak Denry en wordt door de stichting ondersteund om de kosten die ze moet maken in verband met haar nierziekte, te kunnen betalen. Het gaat dan vooral om immunosuppressiva (anti-afweermedicijnen) voor transplantatiepatiënten. In incidentele gevallen kunnen ook andere medicijnen vergoed worden, die gebruikt worden voor bijverschijnselen van de nierziekte, zoals osteoporose (botontkalking). De afspraak geldt alleen voor medicijnen die niet worden vergoed via de volksverzekering BPJS en die op recept van een behandelend arts zijn afgegeven via een apotheek.  De stichting ontvangt de nota’s via STIKS en kan zo een vinger aan de pols houden.

Het contact met Ibu Rahmi wordt onderhouden door de financiële administratie van STIKS Tarakanita, een school in Timur van de congregatie Sisters of Charity of St. Charles Borromeo (Zusters Onder de Bogen met moederhuis in Maastricht).

Ibu Niken en Pak Gandhi, resp. hoofd en administrateur van de dialyseafdeling in het ziekenhuis Dr. Sardjito.  Steun een patiënt, word donateur en neem deel aan zijn of haar leven.
Welk deel wordt het uwe?
Adopteer een patiënt, word sponsor en geef hem of haar een jaar of meer.
>> naar boven