Help onze patiënten
Nieuws
Nieuwsbrief
2024/1
is gepubliceerd.
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Andere patiënten

>> Doneren >> Sponsoren

Ibu Sri Rahmi

Andere patiënten

Op 16 december 2021 ontvingen we bericht dat op 30 juli 2021 mevrouw Ibu Sri Rahmi is overleden aan de gevolgen van een besmetting met covid-19. Namens het bestuur en allen die de stichting steunen, is inmiddels een condoleancebericht onderweg om aan de familie medeleven te betuigen met dit grote verlies.

De Stichting heeft haar sinds maart 2017 ondersteund met vergoeding voor medicatie die ze nodig had als nierpatiënt, voor zover de volksverzekering BPJS in Indonesië dat niet deed. Het contact met haar en haar familie is altijd moeizaam geweest en verliep via tussenpersonen. Dat verklaart, waarom dit droevige bericht nu pas de stichting heeft bereikt.

Ibu Sri Rahmani Wulandari woonde in Jakarta Timur en werd door de stichting ondersteund om de kosten die ze moest maken in verband met haar nierziekte, te kunnen betalen. De afspraak gold voor medicijnen die niet werden vergoed via de volksverzekering BPJS en die op recept van een behandelend arts werden afgegeven via een officiële apotheek.

Ibu Niken en Pak Gandhi, resp. hoofd en administrateur van de dialyseafdeling in het ziekenhuis Dr. Sardjito.  Steun een patiënt, word donateur en neem deel aan zijn of haar leven.
Welk deel wordt het uwe?
Adopteer een patiënt, word sponsor en geef hem of haar een jaar of meer.
>> naar boven