Bahasa Indonesia
Laatste nieuws
Help onze patiënten
ANBI-informatie
Volg ons

Andere patiënten

    >> Doneren >> Sponsoren
   
 

Andere patiënten

Tot nu toe was er altijd een reservevoorraad medicijnen, nadat Ary, Muhammad en Kamal volledig voorzien waren. Daar konden andere patiënten van meeprofiteren. Zij bleven meestal wat op de achtergrond. Pak Ade en Pak Eko minder, Landung in Yogyakarta meer.
Doordat de eerste twee overleden zijn konden er nu naast Landung twee andere patiënten geholpen worden: Ibu Fitra in Yogyakarta en Pak Hura in Bekasi.
 
Landung (Yogyakarta) 
Tijdens het werkbezoek in mei 2011 heeft Jef Schaap hem voor het eerst beter leren kennen. Hij was aanwezig tijdens een lunch die zijn arts, Dr. Sja’bani, en diens vrouw, Nora, bij hem thuis aanbood. Dr. Sja’bani is ook de arts van Ary, die samen met haar broer Joko eveneens aanwezig was.
Landung is 38 jaar en getrouwd. Hij woont in Yogyakarta en is verkoper van mobiele telefoons. Binnenkort wordt er wat gedetailleerder informatie over hem verwacht, die op deze plaats gepubliceerd zal worden.
De door Landung gebruikte medicijn is CellCept en die heeft hij in voldoende hoeveelheid gekregen tot januari 2013.
 
Ibu Fitri (Yogyakarta)
 
Zij is voorgedragen door Sr. Sja’bani. Ze werkt op een leerverwerkingsbedrijf/atelier. Ze was op de lunch niet aanwezig en verdere informatie over haar en een foto ontbreken nog. Daarom is al wel gevraagd en hopelijk kan er binnenkort op deze plaats meer over haar verteld worden.
Zij gebruikt Neoral Sandimun en die is er voor haar tot januari 2013.
 
Pak Yustinus Hura (Bekasi)
 
Hij is een gepensioneerde bankemployé (1952), getrouwd met Armida Hutapea en heeft een dochter. Hij is geadviseerd door Dr. Rubin Surachno Gondodiputro in Bandung.
Pak Hura is inmiddels van Bandung verhuisd naar een voorstad van Jakarta, Bekasi.
Zijn bedrijfsverzekering betaalde de transplantatie en op dit moment nog de medische controles. De medicijnen worden niet vergoed. Die waren er voor hem voldoende (Neoral/Prednison), ook tot januari 2013.
 
Een zevende patiënt?
 
Er was nog net voldoende Neoral over om nog een patiënt tot januari 2013 te helpen. Dr. Rubin heeft de medicijnen in bewaring. Zodra hij een nieuwe kandidaat heeft, zal die er gebruik van kunnen maken. Hierover is nog geen bericht ontvangen.

   
Ibu Niken en Pak Gandhi, resp. hoofd en administrateur van de dialyseafdeling in het ziekenhuis Dr. Sardjito beheren de medicijnen voor Ary Krisnawati, Landung en Ibu Fitra  Steun een patiënt, word donateur en neem deel aan zijn of haar leven.
Welk deel wordt het uwe?
   
Adopteer een patiënt, word sponsor en geef hem of haar een jaar of meer.
           
>> naar boven