Help onze patiënten
Nieuws
Nieuwsbrief
2024/1
is gepubliceerd.
Bahasa Indonesia
ANBI-informatie

Bulletin 3, november 2012

    >> Nieuwsbrieven
 
Untuk yang tidak berbahasa Bahasa Belanda: ma’afkan kami, teksnya dalam Bahasa Belanda saja.
Bulletin november 2012
       
 
Stichting BURUNG MANYAR
 
Veel feestelijk nieuws
 
DE TWEEDE PLAATS
IN DE TROUW GOEDE DOELEN TOP 50
   
  In de Trouw Goede Doelen Top 50 van dit jaar is Stichting Burung Manyar opnieuw op een hoge plaats geëindigd. Eindigden we vorig jaar op de zevende plaats in de categorie Internationale Hulp, dit jaar behaalden we de tweede plaats in de de top 10 van de algehele eindrangschikking en eveneens de tweede plaats in de top 5 van de categorie Internationale Hulp.
Dit werd donderdagavond 22 november bekend gemaakt op een thema-avond in Amsterdam over doneren aan goede doelenorganisaties. De bestuursleden Els Standaert en Jef Schaap waren daar aanwezig. Op vrijdag 23 november volgde de publicatie van de totale Top 50 in Dagblad Trouw. Daarin werd ook in een artikel aandacht aan de stichting besteed.
We gaan binnenkort nog wat dieper in op deze onderscheiding waar we bijzonder trots op zijn. Voorlopig kunt u meer informatie vinden in een vooruitblik op de eindrapportage van de Top 50 en in een overzicht van de criteria waarop de organisaties doorgelicht en gewaardeerd zijn.
   
  Een dubbel feestelijk voordeel
Vanaf nu kunt u Stichting Burung Manyar steunen met een periodieke schenking via een notariële akte. Daarbij bepaalt u gedurende minimaal vijf jaar jaarlijks een vast bedrag te schenken (eventueel in termijnen).
Voor u: een belastingvoordeel. Zo’n schenking kan voor 100% afgetrokken worden bij de aangifte Inkomstenbelasting, zonder minimum of maximum.
Voor ons: wij kunnen ons garantiefonds meer verantwoord opbouwen om de patiënten ook in de toekomst hulp te kunnen blijven garanderen.
Meer informatie over deze vorm van schenken staat op onze website.
   
  Een dubbel feestelijk geschenk
De maand met de feestdagen is dichtbij. De maand van de cadeaus. Maak mensen blij met een goed boek en maak dan tegelijk Burung Manyar en onze Indonesische nierpatiënten blij.
Bestel boeken bij YouBeDo.com en noem daarbij de naam van Burung Manyar. Van het aankoopbedrag (excl. BTW) gaat dan 10% naar onze stichting. YouBeDo hanteert de normale winkelprijzen.
   
  Een dubbel feestelijke vakantie
December is een maand om te verwennen. Verwent u zichzelf met een vakantieuitstapje? Boek dan uw hotel via BookDifferent, noem de naam van Stichting Burung Manyar en wij ontvangen een deel van de provisie als donatie. Meer dan 200.000 hotels wereldwijd in meer dan 30.000 plaatsen. U krijgt een laagsteprijsgarantie, er zijn geen reserverings- of andere extra kosten. De donatie is voor u gratis.
Gaat u er ook bij vliegen? Boek dan uw vliegticket bij Fairtickets.nl. Voor de laagste prijs een vliegtuigstoel en € 10,00 gaat naar een goed doel voor kinderen: War Child, Kika, SOS Kinderdorpen, Orange Babies en Dance4Life.
   
         
  Wij hopen, dat u door de verstrekte informatie
voldoende gemotiveerd wordt om
Stichting BURUNG MANYAR
te blijven steunen en om ook anderen
te bewegen dat te gaan doen.
 
Met een vriendelijke groet,
het bestuur
   
           
           
>> naar boven